Zvýšenie komfortu zákazníka v kasíne objednaním priamo od automatu

V dnešnej dobe je prostredie v kasínach naozaj na vysokej úrovni. Luxusné koberce, tapety na stenách, obrazy, príjemné osvetlenie a takisto tie najmodernejšie automaty a hry, ktoré lákajú svojím vzhľadom, zvukom a samozrejme, najmä vidinou výhry.

privolanie personálu v kasíne

Podobne ako pri akejkoľvek inej hre, či už je to hra počítačová, stolová alebo ide o hrací automat či poker, keď sa do hry už raz „ponoríme“, za okamih zabúdame na okolitý svet a sme plne sústredení len a len na hru samotnú. Aj to je jedna z vecí, ktorá je na hrách taká príjemná. Vytrhnúť sa z reality skutočného sveta a na chvíľu byť víťazom.

S roztiahnutými zreničkami bez dostatočného zvlhčovania očí sledujete každý jeden pohyb otáčajúceho sa valca s nádejou na vodorovne zoradené rovnaké tri znaky. Teplota v miestnosti je príjemná, stolička pohodlná, celkové prostredie je fajn. Neexistuje nič, čo by vás rušilo.

Odrazu vám pomedzi krútiace sa pomaranče, hrušky a jablká preblikne pred očami šálka s kávou. Chuťové poháriky začínajú pracovať. Máte chuť na presso s mliekom. Chcete si urobiť pohodlie k hre alebo sa len mentálne osviežiť. Nastáva miniatúrny vnútorný boj. Opustiť pohodlie a vybrať sa po vlastných k baru pre objednávku alebo sa ďalej venovať hre? “Na kávu mám síce chuť, ale tak dobre sa mi sedí… A už som dnes aj tak dve mal…“ Úprimne hľadáte výhovorky pre vašu lenivosť. „V poriadku, dám si, ešte 10 otočení a pôjdem… Alebo si objednám až cestou na toaletu a zabijem tak rovno dve muchy jednou ranou“. Na WC idete o 15 minút a objednávate si aj kávu. Alebo Vás už na ňu medzičasom prešla chuť a tak dokonca aj zabudnete, že ste si nejakú vlastne objednať chceli.

komfort v kasíne

Predstavte si teraz rovnakú situáciu v mierne upravenom scenári. Nemusíte vôbec nikam chodiť a obsluha sa pri vás „náhodou“ objaví vždy vo chvíli, keď budete mať chuť objednať si. Riešenie je pritom také jednoduché. Na každý automat postačí pridať tlačidlo pre privolanie personálu CommOn. Zákazník sa môže nerušene po celý čas venovať hre a v prípade záujmu o objednávku použitím tlačidla privolá personál. Vďaka tomu cíti väčšiu kontrolu, dokáže si objednať vždy presne v tom správnom a jemu vyhovujúcom okamihu. Jeho komfort je opäť o úroveň vyššie. Kasíno si buduje jeho spokojnosť, lojalitu a vďaka vyššej frekvencii objednávania si takisto zvyšuje tržby.